Cr3ativa

Cr3ativa és una petita agència de comunicació i disseny especialitzada en imatge corporativa i gràfica publicitària.
Està dirigida per Montse Pociello Ribes, dibuixant i creativa publicitària que ha viscut més de 10 anys d’experiències treballant en agències de publicitat a Barcelona i a Lleida en estudis de disseny gràfic i mitjans de premsa escrita.
Cr3ativa compta amb la col·laboració de diversos professionals del món de la publicitat i del màrqueting i de programadors d'aplicacions web.
··························
Cr3ativa es una pequeña agencia de comunicación y diseño especializada en imagen corporativa y gráfica publicitaria.
Está dirigida por Montse Pociello Ribes, dibujante y creativa publicitaria con más de 10 años de experiencias trabajando en agencias de publicidad, en estudios de diseño gráfico y medios de prensa escrita de
Barcelona y Lleida.
Cr3ativa cuenta con la colaboración de varios profesionales del mundo de la publicidad y del marketing y de programadores de aplicaciones web. 
··························  
Cr3ativa is a small agency of communication and design specialized in advertising corporative and graphical image. Montse Pociello Ribes, the director and owner, is drawer and creative advertising and she has lived 10 years of experiences working in Barcelona and Lleida in studios of graphical design and means of written press.
Cr3ativa counts on the collaboration of several professionals of the world of the advertising and marketing and some Web programmers.
··························